PRODUCTSPECIFICATIES?

receptuurbeheer is eenvoudig met Eclarion

;nbsp

Eclarion: Meer dan receptuurbeheer

10 goede redenen om met Eclarion te starten

Eclarion kenmerkt zich door zijn unieke opzet en volledigheid. Doordat het softwarepakket vanuit de dagelijkse praktijk is ontwikkeld is de gang van grondstof naar eindprodukt een logische opeenvolging van eenvoudige stappen.
Door gebruik van Eclarion ontstaat een uiterst consistente en betrouwbare structuur.

Calculatie-analyse

Calculatie & Analyse

Eclarion is groot geworden door haar praktische benadering in receptuurcalculatie. Noodoplossingen in Excel en ERP worden verleden tijd met deze krachtige rekenmodule.
Van KWID tot allergenen en van voedingswaarde tot gewichtsverlies: Eclarion maakt het beheersbaar.

Support

Support

“On-demand” ondersteuning is rechtstreeks oproepbaar, waarbij persoonlijk contact over inhoudelijke en technische vragen garant staan voor uw continuïteit.

Een supportafdeling met gedegen kennis van zaken mag tegenwoordig uniek genoemd worden en wij zijn dan ook zeker trots op onze gebruikersondersteuning.

Grondstofbeheer

Grondstoffenbeheer

Enkelvoudige grondstoffen zijn de bouwblokken van uw receptuur. Eclarion biedt een intelligent systeem waarmee parameters zoals voedingswaarde, allergenen en dieetinformatie rechtsreeks aan grondstoffen gekoppeld kunnen worden. Intelligente grondstoffen leiden daarmee vanzelf tot intelligente recepturen.

Leverancierbeheer

Leveranciers

Welke leverancier kan glutenvrije grondstoffen leveren, wie is mijn contactpersoon en welke certificaten verlopen binnenkort?
Leverancierbeheer in combinatie met grondstofspecificaties biedt extra mogelijkheden in het optimaliseren van uw recepturen.

Receptuurbeheer

Receptuurbeheer

Herbruikbare bouwblokken maken receptuurbeheer met Eclarion snel en effectief. In het gebruik worden uw bouwblokken steeds slimmer, waardoor het geheel beter controleerbaar wordt.

Het goedkeuringsmechanisme beschermt recepturen in productie, terwijl R&D gewoon door kan werken aan een nieuwe versie.

Kwaliteit

Kwaliteitsbewaking

Eclarion kan als informatiesysteem een belangrijk onderdeel vormen van uw kwaliteitsbewaking. Relevante data dient vaak direct beschikbaar te zijn en gegevens als herkomst, bewerking en receptuurstatus zijn direct inzichtelijk. Het complete traject van enkelvoudige grondstof tot eindproductspecificatie wordt eenduidig vastgelegd in Eclarion.

Productspecificaties

Productspecificaties

Eisen van afnemers lopen steeds vaker uiteen en specifieke productinformatie op maat is daarbij noodzakelijk. Bovenal is een zorgvuldig samengestelde productspecificatie uw visitekaartje richting afnemer. Het dynamische karakter van Eclarion biedt u volledige vrijheid om tot een op maat gesneden resultaat te komen.

Erp-integratie

ERP integratie

Via de gestandaardiseerde ERP connector is het mogelijk om Eclarion naadloos aan te sluiten op uw bestaande ERP oplossing. In deze combinatie kunt u zonder grote ingrepen het uiterste halen uit uw ERP systeem. De instelbare taakverdeling tussen beide pakketten draagt bij aan een optimale werkwijze.

Etiketten

Etiketten

Eclarion heeft alles aan boord om een warenwettelijk correcte ingrediëntendeclaratie te genereren. De aansturing van uw etikettering is dan ook rechtstreeks mogelijk vanuit Eclarion. Zowel de geïntegreerde etikettenstudio als de koppelingsmogelijkheden voor bestaande systemen bieden volop mogelijkheden.

Historie-tracking

Historie

Wie heeft wat gedaan en wanneer? Aangezien gebruikers via een autorisatiesysteem werken en recepturen onder een goedkeuringsmechanisme vallen, wordt dit automatisch inzichtelijk. 
Oudere receptuurversies worden geïsoleerd en de historie blijft gewaarborgd.